Feedback fra kunder 

"Det her er helt vildt. Min krop og mit sind er på en måde faldet til ro. Kan mærke at det nok skal gå det hele. De ting omkring mig, der sker, tja det går nok, tænker jeg og trækker på skuldrene."

"Har haft stor glæde af forløbet hos dig. Føler mig stærkere […] sætter begge fødder solidt i gulvet og trækker vejret dybt. Kombinationen af natur og terapi er jeg desuden stor fan af. Tak for det du har lært mig." 

"Anette har lært mig at fokusere på mine styrker og tro på mig selv. Hun har også lært mig at tænke ind i reaktionsmønstre. Begge dele har medvirket til, at jeg står stærkere i dag." 

"Først vil jeg sige 1000 tak for i går. Det var så dejligt, og naturligt, og fredfyldt på en måde. Jeg har sovet så fantastisk i nat, og i dag skinner solen. Mit humør er godt."

"Som terapeut virker du sød og meget behagelig. Finder hurtigt ud af, hvor jeg stod i mit liv, og hvad du kunne hjælpe mig med, og ikke mindst klarhed over tingene med en positiv tilgang.”

Feedback vedr. heste-assisteret terapi

”Først og fremmest var det en rar oplevelse. Derudover var det en succesoplevelse, da man gennemførte opgaven og fik følelsen af, at man kan mere, end man tror.”

”Hesten var sød, rar og behagelig, og – hvis den kunne snakke – så ville den helt sikkert sige: ”Vi skal nok komme igennem det her, og jeg skal nok hjælpe dig så meget, jeg kan.”

Terapi i det fri v/Anette Jacobsen, Korsvej 6, 8530 Hjortshøj, tlf: 40277218, mail: anettejac@outlook.com
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk